Arctic APLWD85126WST – Пералня със сушилня от последно поколение с LCD екран на най – добра цена!

Arctic APLWD85126WST Цена

Съотношението качество/цена е решаващо при избора на пералня за вашия дом. Днес ще Ви представим пералня Arctic APLWD85126WST . Тя е достъпна на много добра цена за доброто си ново поколение, а eMAG предлага безплатна доставка до дома Ви и стандартна гаранция от 24 месеца. Ако търсите пералня за Вашият дом на изгодна цена, може би това е тя.

Arctic APLWD85126WST

Виж детайли и купи онлайн

Arctic APLWD85126WST Review

Пералня Arctic APLWD85126WST  е със стандартен цвят. Вместимостта на пране е 8 килограма, а вместимоста на сушене е 5 килограма. Пералнята е с енергиен клас на ефективност – А . Изключително лесна за употреба, с бързо избиране на желаната програма за пране. За оптимално изпиране от ключово значение е мощността на пералнята, като за този модел тя е 1200 оборота в минута. Друг важен фактор е шума генериран при работа на пералнята, като в този случай е феноменалните 57 децибела. Това я прави изключително безшумна и подходяща за всички възрастови групи. 

Arctic APLWD85126WST

 

Arctic APLWD85126WST пералня с 16 работни програми. Това Ви дава възможност за изпиране на всички видове тъкани – синтетични или естествени, както и смесени. Като заключение пералнята е подходяща за един човек или за цяло семейство, благодарение на качествената изработка и функциите, с които е оборудвана. Зареждането на пералнята е предно. Пералня Arctic APLWD85126WST е най-подходящият избор за домът Ви.

 

  • Функции : Заключване
  • Технологии : HomeWhiz® Безшумен инверторен двигател ExtraSteam
  • Програми за изпиране : , Ризи Изплакване Синтетика Вълна/ръчно пране Cottons Cottons Eco Бързо изпиране / Express 14 Downloaded Program Изцеждане

Виж детайли и купи онлайн