Beko BVRS35500XMS – Стилна фурна за вграждане с Каталитично самопочистване на най – добра цена !

Beko BVRS35500XMS Цена

Съотношението качество/цена е решаващо при избора на фурна за вгражде за вашия дом. Днес ще Ви представим фурна за вграждане Beko BVRS35500XMS. Тя е достъпна на много добра цена за доброто си ново поколение, а eMAG предлага стандартна доставка до дома Ви и стандартна гаранция от 24 месеца. Ако търсите подходяща фурна за вграждане за кухнята на Вашият дом на изгодна цена, може би това е тя.

 

Виж детайли и купи онлайн

Beko BVRS35500XMS Review

Фурна за вграждане Beko BVRS35500XMS е със стандартен цвят. Дизайнът на фурната е класически. Вратата на фурната е от специално антибактериално стъкло с вертикално отваряне. Стъклото на фурната е специално закалено, за да издържа на високата температура развивана по време на готвене. От съществено значение при избора на фурна е обема на вместимост на фурната, като за този модел това са 80 литра. Следващата ключова характеристика от важно значение е мощността на фурната. От този показател зависи времето за което ще приготвят ястията,  като за този модел са 3500 вата. Специална 3D технология на циркулация на горещия въздух, създанена за равномерно разспространение на топлината на до 3 нива едновременно при приготвяне на 3 ястия едновременно. Енергийният клас на фурната е А. Разполага с вътрешно осветление за улеснение на визуалния контрол за приготвяне на ястията. 

Beko BVRS35500XMS

Управлението на фурна Beko BVRS35500XMS е реализирано от  цифров дисплей с електронен програматор. Управлението се извършва от два бутона тип“потъващи бутони“ и 15 различни вида програми. Това осигурява изключително лесно и бързо избиране и регулиране на подходящият режим на работа на фурната.  Вътрешната част на фурната е проектирана от специален материял осигуряващ гладката повърхност за максимално лесно почистване.  Дизайнът е без ъгли за максималното улеснение на поддържането на уреда. Фурна също така е снабдена и с уникалната EcoClean Direct технология, с която дизайнерите са  проектирали уреда. Тя абсорбира почти всичките мазнини отделени при готвене. Най-впечатляващото е, че се регенерира, което практически прави почистването на уреда автоматично. Като заключение фурната  е подходяща за всяко домакинство независимо от броя на членовете му. Това е най-подходящият избор за Вашият дом.

Виж детайли и купи онлайн