Bosch WAN24061BY – Надеждна и сигурна пералня с EcoSilence Drive на най – добра цена !

Bosch WAN24061BY Цена

Съотношението качество/цена е решаващо при избора на пералня за вашия дом. Днес ще Ви представим пералня Bosch WAN24061BY . Тя е достъпна на много добра цена за доброто си ново поколение, а eMAG предлага стандартна доставка до дома Ви и стандартна гаранция от 24 месеца. Ако търсите пералня за Вашият дом на изгодна цена, може би това е тя.

Bosch WAN24061BY

 

Виж детайли и купи онлайн

Bosch WAN24061BY Review

Пералня Bosch WAN24061BY е със стандартен цвят. Вместимостта на пране е 8 килограма. Пералнята е с енергиен клас на ефективност А+++. Изключително лесна за употреба, с бързо избиране на желаната програма за пране. За оптимално изпиране от ключово значение е мощността на пералнята, като за този модел тя е 1200 оборота в минута. Друг важен фактор е шума генериран при работа на пералнята, като в този случай е феноменалните 55 децибела. Това я прави изключително безшумна и подходяща за всички възрастови групи. 

Bosch WAN24061BY

 

Bosch WAN24061BY е пералня с 15 работни програми. Това Ви дава възможност за изпиране на всички видове тъкани – синтетични или естествени, както и смесени. Като заключение пералнята е подходяща за един човек или за цяло семейство, благодарение на качествената изработка и функциите, с които е оборудвана. Зареждането на пералнята е предно. Пералня Bosch WAN24061BY е най-подходящият избор за домът Ви.

Виж детайли и купи онлайн