Whirlpool AKZM 8420 NB – Стилна фурна за вграждане с Хидролитично самопочистванена най – добра цена !

Whirlpool AKZM 8420 NB Цена

Съотношението качество/цена е решаващо при избора на фурна за вгражде за вашия дом. Днес ще Ви представим фурна за вграждане Whirlpool AKZM 8420 NB. Тя е достъпна на много добра цена за доброто си ново поколение, а eMAG предлага стандартна доставка до дома Ви и стандартна гаранция от 24 месеца. Ако търсите подходяща фурна за вграждане за кухнята на Вашият дом на изгодна цена, може би това е тя.

 

Виж детайли и купи онлайн

Whirlpool AKZM 8420 NB Review

Фурна за вграждане Whirlpool AKZM 8420 NB е със стандартен цвят. Дизайнът на фурната е класически. Вратата на фурната е от специално антибактериално стъкло с вертикално отваряне. Стъклото на фурната е специално закалено, за да издържа на високата температура развивана по време на готвене. От съществено значение при избора на фурна е обема на вместимост на фурната, като за този модел това са 73 литра. Следващата ключова характеристика от важно значение е мощността на фурната. От този показател зависи времето за което ще приготвят ястията,  като за този модел са 3650 вата. Специална 3D технология на циркулация на горещия въздух, създанена за равномерно разспространение на топлината на до 3 нива едновременно при приготвяне на 3 ястия едновременно. Енергийният клас на фурната е А+. Разполага с вътрешно осветление за улеснение на визуалния контрол за приготвяне на ястията. 

Whirlpool AKZM 8420 NB

Управлението на фурна Whirlpool AKZM 8420 NB е реализирано от  цифров дисплей с електронен програматор. Управлението се извършва от два бутона тип“потъващи бутони“ и 16 различни вида програми. Това осигурява изключително лесно и бързо избиране и регулиране на подходящият режим на работа на фурната.  Вътрешната част на фурната е проектирана от специален материял осигуряващ гладката повърхност за максимално лесно почистване.  Дизайнът е без ъгли за максималното улеснение на поддържането на уреда. Фурна също така е снабдена и с уникалната EcoClean Direct технология, с която дизайнерите са  проектирали уреда. Тя абсорбира почти всичките мазнини отделени при готвене. Най-впечатляващото е, че се регенерира, което практически прави почистването на уреда автоматично. Като заключение фурната  е подходяща за всяко домакинство независимо от броя на членовете му. Това е най-подходящият избор за Вашият дом.

Виж детайли и купи онлайн