Xiaomi Mi Robot Vacuum – Изключително стилна Робот прахосмукачка с Wi-Fi контрол на най-добра цена!

Xiaomi Mi Robot Vacuum Цена

Съотношението качество/цена е решаващо при избора на прахосмукачка за вашия дом. Днес ще Ви представим прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum. Тя е достъпна на много добра цена за доброто си ново поколение, а eMAG предлага безплатна доставка до дома Ви и стандартна гаранция от 24 месеца. Ако търсите прахосмукачка за Вашият дом на изгодна цена, може би това е тя.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Виж детайли и купи онлайн

Xiaomi Mi Robot Vacuum Review

Прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum с иновативна комбинация от цветове. Подходяща е за чистене на всякакви повърхности, при тип „сухо почистеване“.  Лесното почистване на всеки дом е от съществено значение за всеки член на семейството, а теглото на прахосмукачката е от ключово значение за употребата и от всички възрастови групи, като за този модел теглото е  3,8 килограма. Дръжката е с елегантен дизайн и специално покритие против изпотяване, което гарантира качествн контрол по време на почистване. Друг съществен момент е мощността на прахосмукачката, като за този модел е 50 W. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Следващият ключов фактор е шума генериран по време на работа на прахосмукачката. В този случай това са впечатляващите  60 децибела, което е приемливо имайки предвид голямата мощност на всумкваме, която се генерира при работата на двигателя. Прахосмукачката Xiaomi Mi Robot Vacuum е с вместимост на контейнера за отпадаци 0,48 литра, което го прави изключително удобен за почистване от всички членове на семейството. Контейнерът е произведен по специална технология, която задържа 99% от праха във въздуха, който циркулива  през него. Това е изключително важно за здравето и поддържането на стерилна среда, особено при млади семейства с деца до 6 години. Този модел е снабден с невероятно гъвкава основна почистваща глава, която е подходяща за всякакви настилки и достъп до всички ъгли в домът Ви.  Тя е изключително компактна, което е от важно значение при съхранението и. Като заключение прахосмукачката има всички изисквания да бъде изборът Ви за вашият дом. 

Виж детайли и купи онлайн